Online backup 

Wat is online backup? Met de software van KeepItSafe wordt dagelijks geheel automatisch een backup gemaakt van al uw waardevolle bestanden. Zonder dat u hier tijd in hoeft te investeren, zodat u verder kunt gaan met waar uw bedrijf goed in is! Na installatie van de software, selecteert u complete (netwerk)schijven of bestanden en mappen (directory’s) met de belangrijke gegevens. Dit hoeft u slechts eenmalig te doen en kan op elk gewenst tijdstip door u aangepast worden. De eerste keer wordt er een volledige backup gemaakt van de door u geselecteerde bestanden. Deze worden versleuteld en gecomprimeerd. Vervolgens worden ze via een beveiligde SSL (Secure Sockets Layer) verbinding over het Internet verstuurd naar de servers van KeepItSafe waar ze veilig bewaard worden in twee verschillende datacenters.

Vanaf dat moment wordt er automatisch elke dag een backup gemaakt van alle nieuwe en gewijzigde bestanden. Dit gebeurt op een tijdstip dat u zelf bepaalt. U wordt via email op de hoogte gehouden van de status van uw backup.

Klik hier voor meer informatie over KeepItSafe

Uiteraard kunt u ook eerst contact met ons opnemen, wij kunnen u adviseren over de verschillende mogelijkheden, of een gratis proefinstallatie voor u verzorgen.