Aanbiedingen hardware

Bij Advita kunt u terecht voor de nieuwste apparatuur en componenten van alle bekende merken, en natuurlijk tegen scherpe prijzen.

Informeer vrijblijvend naar de actuele aanbiedingen!

Ook regelmatig demo- en gebruikte apparatuur met garantie!

         


                                                                                                                                           

           Advita is ook dealer van TERRA COMPUTERS


  
 
Klik hier voor onze aanbiedingen voorjaar 2016

Speciaal voor ondernemers leveren wij systemen inclusief alle benodigde software, aflevering en installatie.
Bijvoorbeeld: Complete PC + Windows 7 pro + Microsoft Office + Norton Antivirus + aflevering en installatie vanaf € 875,00 excl. BTW. Eventueel uit te breiden met bijv. Snelstart administratieve software en Online Backup.


     Maak nu eenvoudig en voordelig de overstap naar een echt netwerk!

Bij veel bedrijven bestaat de automatisering nog uit enkele losse of gekoppelde PC’s met alle beperkingen en risico’s van dien. Een echt netwerk met o.a. centrale opslag van gegevens, gelijktijdig werken in hetzelfde programma en een veilige back-up wordt vaak nog gezien als een dure en ingewikkelde oplossing voor grote bedrijven. Gelukkig behoort die opvatting nu tot het verleden, want HP en Microsoft bewijzen met hun nieuwe producten dat er ook voor bedrijven tot 10 werkplekken een volwaardige en eenvoudig te beheren server leverbaar is. Voor minder dan duizend euro beschikt u al over een professioneel en veilig netwerk dat ook mobiel of vanuit thuis te benaderen is. Bestaande PC’s en laptops kunnen vaak probleemloos in het netwerk worden opgenomen, evenals printers en andere apparatuur. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de best passende oplossing voor uw situatie!